Fjellskål Seafood Restaurant

Restaurant

Bergen, Norway

About Fjellskål Seafood Restaurant

Fjellskål Seafood Restaurant is a part of "13 the lucky number" Norway 2020, to celebrate German wines from all 13 German wine regions.

Our offer (in Norwegian): "Fjellskål tilbyr Weingut Schloss Lieser Riesling Trocken 2018 og Weingut Steffen Prüm Riesling E.T Spätlese 2015.

Fjellskåls sjømatrestaurant ligger idyllisk til på bryggekanten ved vågen, med utsikt til bryggen og fløyen, her serveres nydelige retter der du kan velge mellom alle de flotte råvarene fra butikkens utvalg. Velg mellom flere fantastiske skalldyrtallerkener og herlige fiskemåltid. Vi har nøye komponert retter med de beste råvarer som skal bringe frem den aller beste smaksopplevelsen. I tillegg kan vi også skilte med et av byens beste vinkart.

Vinkart: Vår vinliste med over 550 viner viser ikke bare vinens enorme geografiske spredning, men de forskjellige stilene og teknikkene fra de forskjellige produsentene. Vi har utelukkende lett etter de beste produsentene fra hele verden, med hovedfokus på klassisk Burgund som går hånd i hanske med sjømat. Gode smaker genererer gode opplevelser, vin spiller en vesentlig rolle i den gastronomiske verden. Vinverden er spennende, mystisk og full av historie, vin er kultur. Vinene våre er håndplukket for kvalitetsbevisste vinelskere fra hele verden, skeptikere og nybegynnere. Godt håndverk gjenspeiler seg som oftest i kvaliteten på vinene v serverer i restauranten, vi omfavner produsenter som har samme lidenskap for vin som vi har for sjømat. Fjell-Skål!"

Wine Events

Wine Guides

Did you know?
You can search for tens of thousands of wines and see where they are listed in restaurants and wine bars.
Search for wine lists on Star Wine List
Star Wine List Newsletter
Sign up to get the latest news, guides and offers from Star Wine List, it's free!

We use cookies on Star Wine List. Please see our cookies policy