Prova vin med Monica från Tibaldi på PS Matsal

Handpicked Wines

Stockholm, Sweden

Välkomna att träffa Monica på PS Matsal, titta förbi prata och provsmaka några av hennes tviner!

Kom och prova vin tillsammans med Monica Tibaldi, en av systrarna som driver Cantine Tibaldi i vackra Piemonte i Italien och gör Arneis ”to die for”.

Om du inte är bekant med community tables så är det en himla bra grej. Är du intresserad av vin men inte får med din partner, kompis eller kollega så känner du dig garanterat inte ensam vid vårt bord tillsammans med andra vinälskare. Monica kommer berätta om sitt arbete på gården tillsammans med syrran Daniela och varför deras vita vinerna blivit den stora snackisen, när vi i högsta grad låter oss imponeras av deras nebbiolo.

Häng med till PS Vinfoajén på Södermalm onsdag 12 juni. Då kommer du få prova några av hennes viner och lite gott ”tilltugg”. Och det allra bästa! Monica är på plats och kommer berätta allt du vill veta om vinerna och mer därtill. Monica är på plats mellan 17 och 19!

Plats: PS Matsal, Nytorgsgatan 42, 116 33 Stockholm, Södermalm Datum: Onsdag 12 juni 2024 Tid: 17.00 (Monica är på plats till kl 19.00) Pris: 300:- /person

Published 05-June-2024
Event / Stockholm
Handpicked Wines Stockholm

Wednesday 12 June

Boka här!

Do like the Pros - search 2500+ wine lists

Share

Did you know?
You can search for tens of thousands of wines and see where they are listed in restaurants and wine bars.
Search for wine lists on Star Wine List
Star Wine List Newsletter
Sign up to get the latest news, guides and offers from Star Wine List, it's free!